RECURSOS

Aquest espai està construït pensant en aquells recursos que a mi m’agradaria trobar-me. El ventall és ampli i vol abastar disciplines diverses organitzades en categories.  Literatura, música i cinema, a més d’articles científics, són les disciplines que trobareu en aquest espai.

Sóc conscient que el material presentat és només una petita mostra del molt que hi ha publicat. Comparteixo amb vosaltres aquella música que m’inspira i acompanya al llarg de tants instants de la meva vida. També, els llibres que per mi han estat font de coneixement i de descoberta; els àlbums il·lustrats aptes tant per a infants com per adults. Així mateix, films i documentals que ens poden ajudar a reflexionar sobre les pèrdues, el dol, les emocions i, en definitiva, sobre la vida. Finalment, articles que ens permeten aproximar-nos a aspectes relacionats amb els temes que són el fil conductor de totes les seccions d’aquesta web.

Aquest espai, com tots els d’altres que aquí, trobareu, està en construcció, com la mateixa vida que neix amb cada albada i mor amb cada capvespre.

Espero que gaudiu de la selecció tant com jo la gaudeixo cada dia.