VIU SENSE ESTRÈS AMB MINDFULNESS

VIU SENSE ESTRÈS AMB MINDFULNESS

Curs de caràcter introductori a la pràctica de Mindfulness.

Més informació  

REDUCCIÓ DE L'ESTRÈS I MINDFULNESS

REDUCCIÓ DE L'ESTRÈS I MINDFULNESS

Programa d’entrenament de l’atenció MBSR orientat a millorar l’atenció, reduir l’estrès i viure millor les situacions de dificultat.

Més informació  

LLAVORS D'ATENCIÓ

LLAVORS D'ATENCIÓ

El Mindfulness, o Consciència Plena, és una eina per ajudar els nostres infants a donar resposta als estímuls d’una societat consumista i estressada, cultivant, així, la capacitat d’estar presents al món. Aquest taller està adreçat a totes aquelles persones que volen adquirir eines per introduir el Mindfulness als infants i adolescents.

L’AVENTURA DE LA VIDA: VIVINT LES PÈRDUES, EL DOL I LA MORT

L’AVENTURA DE LA VIDA: VIVINT LES PÈRDUES, EL DOL I LA MORT

Taller de caràcter introductori a les pèrdues i els processos de dol que aquestes generen. Es pretén parlar de les pròpies pèrdues i de la mort, i de com afrontem la vida després d’una pèrdua significativa.

EL DOL EN LA PRÀCTICA CLÍNICA

EL DOL EN LA PRÀCTICA CLÍNICA

Aquest taller pretén facilitar un espai perquè els professionals de la salut s’aproximin als processos de dol i d’acompanyament (tant fruit de la mort, com de les múltiples pèrdues funcionals derivades del procés de malaltia o d’envellir) amb l’objectiu de prendre consciència i millorar les competències actitudinals i de comunicació, i de proporcionar eines per poder gestionar-les.

EL DOL, LES PÈRDUES I LA MORT EN ELS NENS

EL DOL, LES PÈRDUES I LA MORT EN ELS NENS

La dificultat que, en general, sentim per viure sent conscients de la nostra pròpia finitud i d’integrar la pèrdua en el nostre dia a dia ens impedeix, en moltes ocasions, integrar la mort en l’educació dels més petits i desaprofitem valuoses oportunitats per aproximar-los a una realitat ineludible. Propostes per ajudar els adults a parlar de la mort, les pèrdues i el dol amb els nens.

EL DOL EN ELS ANCIANS

EL DOL EN ELS ANCIANS

Amb l’augment de l’esperança de vida, també es fa més present la presència de pèrdues funcionals lligades al mateix procés d’envellir i, en alguns casos, a malalties neurodegeneratives. Per això, cal que totes aquelles persones que acompanyen a ancians, reflexionin i coneguin les característiques del dol en la gent gran.

COUNSELLING, EINES PER AJUDAR I CRÉIXER

COUNSELLING, EINES PER AJUDAR I CRÉIXER

Tant els professionals de la salut, com les persones que acompanyen a malalts o a persones que viuen situacions de dificultat trobaran en el counselling un model d’intervenció humanista, centrat en la persona, que els permetrà qualificar la seva intervenció. El counselling és una forma d’acollir i d’ajudar a les persones perquè puguin tractar el seu dolor, resoldre els seus problemes, trobar un major benestar i fer-se’n càrrec dels canvis que desitjarien fer. A més a més, ens ajuda a estar d’una manera conscient (és a dir, en el aquí i el ara) en la relació amb els altres i amb nosaltres mateixos.